Brittilän ennakkotunnelmia

Nyt on sitten tämä viikko työnnetty lusikkaa pistorasiaan täällä sumujen saarilla. Pääasiassa täällä on viikko tullut vietettyä nukkumalla auton takapenkillä, ainakin kuljettajan osalta. Kun tässä uudessa tiimissä on niinkin hyvä palvelu ettei tarvitse itse ajella, sillä Autosport Technologyn naishenkilöstö hoitaa senkin puolen jämäkästi.

Mitä nyt nukkumiselta on keritty niin maanantaina ajettiin vähän testiäkin. Auto ei ehkä täällä ole vielä samassa vireessä mihin meidän oma kotimaan peli on saatu, mutta teimme testeissä sen mitä oli mahdollista ja eiköhän tuokin nyt linjalla pysy kun muistaa kaasut auki mennä. Päätimme sitten lopettaa testaamisen jo hyvissä ajoin kun samaa lenkkiä kiertänyt täkäläinen kuljettaja oli kääntänyt tien ympäri 250 heppaisella Suzuki Swift Super 1600 mallisella autolla. (Lähtee muuten melkein meidän perään lauantain kisassa).

Ollaanhan sitä keritty sitten tekemään jotain melkein hyödyllistäkin. Teippiä teippiä pojat. Oman hoviteipparimme viisumi kun oli mennyt vanhaksi, jouduimme itse sorvin ääreen. Kaveri löi meille vaan mustaa sekä valkoista nauhaa kouraan ja toivotti onnea. Saatiin melkein kokonainen työpäivä menemään ja pankkikortit sulamaan sillä läärämisellä. Mutta saatiin siinä tehtyä visuaalinen suunnittelu sekä teippaus samaan pakettiin.

Lauantaina sitten startataan kisaan numerolla 2 ja yritetään työntää puikkoa etenkin Voorttilaitten rattaisiin. Katsotaan miten äijien käy.?


« takaisin uutisiin