19.9.2014 Rally Adriatico starttaa lauantaina

Mikko Pajune Rally Adriatico

Rally Adriaticon ruutulippu heilahtaa lauantai iltana Anconan keskustassa Italiassa. Mikko Pajunen ja Jonne Halttunen starttaavat hyvistä asemista Renaut Trophyn kakkossijalta soralla ajettavaan kisaan.

- Hienot tiet täällä kyllä on verrattuna edelliseen San Marinon sorakisaan. Aika hyväpintaista ja paikoin nopeaa, nypyn ylityksiäkin löytyy aika mukavasti. Ekat pätkät ajetaan pimeällä ja toivotaan, ettei pöly jää kovin leijumaan, kun ainakaan nuotin aikaan ei näkyvyyttä ollut paikoin yhtään. Mutta voitosta lähdetään tietysti ajamaan ja lyödään kaasut pohjaan, katsotaan sitten mitä kyytiä nämä paikalliset tulee, toteaa Pajunen rallin aattoiltana.

Lauantaina ajetaan aamusta shakedown ja illan 8.18km pitkä erikoiskoe kahteen kertaan. Sunnuntaina kaasutellaan sitten yhdeksän erikoiskoetta ja yhteensä 108 kilometriä.

Rally Adriatico on Pajuselle tuttu kahden vuoden takaisesta Twingo Cupista. Tuolloin Pajunen pääsi pokkaamaan rallin voiton yhdessä silloisen kartanlukijansa Kaj Lindströmin kanssa.

Rallin liveseuranta täältä


« takaisin uutisiin