28.8.2014 Pajunen viivalla Rally del Friulissa Venetsiassa

Pajunen_rally_del_friuli_CIRally

Viidettäkymmenettä kertaa ajettava Rally Del Friuli pyörähtää perjantaina iltapäivällä käyntiin Venetsian ympäristössä Italiassa. Mikko Pajunen ja Jonne Halttunen starttaavat kisaan GIMA Autosportin Renaut Clio R3:lla hyvistä asemista Renault Trophy ryhmä B:n kärjestä. Toisena sarjassa kurvailee Italian värejä edustava Nicolo Marchioro  ja kolmantena niin ikään italiaano Fabrizio Andolfi.

Kuluneella viikolla suomalaiskaksikko on päässyt testaamaan Clioa ja Pajunen vaikuttaa tyytyväiseltä autoon. - Testit meni ihan ok. Aluksi oli kyllä taas aika outoa tuo assun ajaminen, mutta kyllä se siitä taas alkoi muistua mieleen. Vielä kun saa kisassa vedettyä rennosti oikealla tyylillä ettei tarvitse puristaa niin silloin se menee hyvin, toteaa Pajunen

Nuottipäivä on ollut tänään torstaina ja pieniä yllätyksiäkin on ollut matkalla, kun nuotituksessa testailtiin poikain kestävyyskuntoa. Kaupunki erikoiskoe ei ollut vielä täysin valmis ja nuotit tehtiin ihan kauramoottorin voimalla.

recce_rally_del_friuli_pajunen

- Tiet ovat kyllä haasteelliset täällä ja aika kovia renkaille. Jotkut osiot on tosi liukkaita ja likaisia tuolla vuoristossa. Yritetään tosiaan lähteä rennosti vetämään ja katsoa kuinka kovaa nämä täällä menee, toteaa vastikää ikääntynyt Pajunen.

Kilpailu starttaa perjantaina kello 14 paikallista aikaa ja tulosten seuranta löytyy täältä


« takaisin uutisiin