1.8.2013 Pajunen taisteli perille perjantai-iltaan

NORF 2013 MIkko Pajunen

Ensimmäisen ajopäivän vaihteleva sää oli haastava kaikille kuljettajille.  Kahteen kertaan ajetut erikoiskokeet menivät sateisesta säästä johtuen todella huonoon kuntoon. Tästä saivat osansa myös autokunta Pajunen & Suominen. Himos 2:n toisella lenkillä tuplana sattunut rengasrikko hidasti vahtia harmittavasti kahdelle viimeiselle pätkälle.

- Yksi rengas vaihdettiin pätkän jälkeen, mutta Killeri jouduttiin tulemaan käytännössä kolmella pyörällä, harmittelee Pajunen

Mikko Pajunen ajaa AT Rally Teamin Ford Fiesta S2000 WRC2 luokan autolla mutta hänen aikansa ei tulospalvelussa näy taulukoissa, koska hän ei ole ilmoittautunut varsinaiseen sarjaan.

Ensimmäisen päivän jälkeen Pajunen ja Suominen ovat kokonaiskilpailussa sijalla 20 ja WRC2 luokassa kahdeksantena. Edellä olevaan Juha Saloon eroa on 0.8 sekunttia ja johtavaan uudella R5-luokan autolla ajavaan Jari Ketomaahan on matkaa 54 sekunttia.

- Toivottavasti tämän päivän ajolla saadaan kuitenkin parempi lähtöpaikka huomiselle, toivoo kartturi Suominen ensimmäisen päivän päätteeksi.

Kuva ja teksti: Mikko Pajunen Racing / Media


« takaisin uutisiin