29.6.2013 Mikko Pajusen Belgian ERC GEKO Ypres Ralli päättyi tulipaloon

Mikko Pajunen Ford Fiesta on fireHyvään ajorytmiin päässeen AT-Ralli Teamin Ford Fiesta S2000 ajaneen Pajusen taival päättyi juuri ennen maalia Belgiassa. Pajunen ja kartanlukija Janne Perälä selvisivät tilanteesta ilman vaurioita.

Ralli oli Pajusen debyytti ERC-sarjassa ja toinen ralli S2000 luokan autolla. Pajusen tavoitteena oli Belgiassa löytää hyvä ajorytmi ja päästä maaliin. Tavoite jäi  nyt harmittavasti kilometrin päähän

Ralli oli kokonaisuudessa olosuhteista johtuen todella haastava kaikille kuljettajille. Belgiassa satoi vettä lähes koko kilpailun ajan. Belgian tasaisilla asfalttiteillä leikataan mutkissa rajusti. Sadekelillä tämä tarkoittaa sitä, että  tielle nousee mutaa, joka liukastaa tien pinnan.

Perjantaina Pajunen joutui keskeyttämään tekniseen vikaan ensimmäisellä erikoiskokeella, mutta hän pääsi lauantaina jatkamaan superrallisäännön turvin. Kohti toisen ajopäivän iltaa Pajusen ajorytmi parani selvästi. Kaikilla kahteen kertaan ajetuilla erikoiskokeilla ajat paranivat selvästi.


« takaisin uutisiin