14.9.2012 IRC Yalta Rallissa mainio avaus Pajuselle

Mikko_Pajunen_IRC_Yalta_Rally_2012

Ukrainan Jaltalla tänään alkanut IRC osakilpailun avaus sujui Mikko Pajuselta ja Kaj Lindströmmiltä odotusten mukaisesti. He johtavat kahden erikoiskokeen jälkeen toisena Ford Fiesta RRC:llä kaasuttelevaa Ukrainalaista Yuriy Protasovia sekunnilla, kolmantena tällä hetkellä 11,5 sekunnin päässä turkkilainen Yağiz Avci Fiesta S2000:lla. Ensimmäiselle ek:lle pohjat paukutteli Protasov ja toinen ek sujuikin sitten Pajusen tahtiin. Erikoiskoekilometrejä kertyi perjantaina vajaa kahdeksan.

- Aika lipperiä oli paikoin ja neulasilmissä pientä tupeksimista, kun en ole niitä tuollaisella autolla aikaisemmin päässyt vetämään. Mut kyllä se siitä, toteaa Pajunen tyytyväisenä perjantain jälkeen.

Lauantaina ralli jatkuu kuudella erikoiskokeella, joista ensimmäinen starttaa aamulla paikallista aikaa kello 8.49. Rallin viimeinen ek14 (17.07km) ajetaan  sunnutai-iltapäivänä klo 14.34. Erikoiskoekilometrejä kertyy kaiken kaikkiaan noin 240. Tiestö on vaativaa kohtalaisen huonokuntoista asfalttia, jossa sekä auto että renkaat ovat kovilla.

Tulosseuranta

Ek1 videokooste täällä

Ek2 videokooste täällä


« takaisin uutisiin