18.5.2012 Rally dell´ Adriaticossa unelma-avaus Pajuselle

MikkoPajunen.rallyAdriatico2012Ensimmäinen ajopäivä takana Italiassa. Pajunen ja Lindström nakuttelivat pohja-ajat kaikille neljälle erikoiskokeelle. Kisan ensimmäisessä huollossa vaikutti selvästi siltä, että Pajunen on löytänyt ajamisen hurmoksen jälleen.

 

- Hyvä päästä pitkästä aikaa vetämään soralla. Tosin tiet ovat melko erilaisia, kun missä on aiemmin ajanut. Todella kovapintaista ja hetkittäin jopa asfalttimaista pintaa, jossa myös ajotyyli täytyy sovittaa sen mukaan. Myös ek:den keskinopeudet ovat aika kovia, summaa Pajunen kahden erikoiskokeen jälkeen.

-  Auto on antanut hieman haastetta levottomuudellaan, onhan Evo Twingo vielä varsin uusi tapaus soralla. Ehkäpä siihen kisan mittaan keksitään jippoja, siis joko autoon tai kuskiin. Hiton mukavaa hommoo kuitennii, lopetti Mikko.

 

 

Ensimmäisen päivän jälkeen ajokilometrejä on takana rapiat 40km. Toisena R2 luokassaEvo Twingolla  kaasutteleva A.Carella on Pajusta 43 sekunttia perässä. Kolmantena kurvailee Citroen C2:lla A.Nucita.   Pajunen johtaa luonnollisesti myös käynnissä olevan osakilpailun Twingo Cupia. Rally Adriaticon kokonaiskilpailussa Pajunen ja Lindström ovat ensimmäisen päivän jälkeen 16.

Kispäivän päätteksi ei enää irronnut kovinkaan monisanaisia analyysejä - Jotta ei mitään lisättävää edelliseen. Samanlailla mentiin kun aikaisemmin, siis ei ongelmia juurikaan, tiivistää Pajunen päivän.

Huomenna aloitetaan paikallista aikaa klo10.45. Eli kotosuomen kellojen näyttäessä 11.45 kilpailun pisimmällä, 18.29km pitkällä Castel Saint ´Angelon pätkällä ja matka jatkuu Colli Del Verdicchioon (9.12km). Nämä kaksi pätkää ajetaan huomenna  kolmeen kertaan läpi. Autokunnat nousevat podiumille lauantai-iltana klo 20 jälkeen.

 

 

Kuva ja videot: MiHa & JJ

Kuljettajien komentit täältä

Tulosseuranta


« takaisin uutisiin